ЕКСКЛУЗИВНА ВЕРЗИЈА ESPRIT ALPINE

Храбра промена и возбудлив нов стил - страни во форма, поширока хромирана предна решетка, нови целосно LED фарови кои укажуваат на обликот на половина од логото на Renault. Верзијата esprit Alpine го оживува спортскиот дух со надворешен изглед и бандажи од 17" "La flèche", сив спојлер F1 Schiste и препознатливо лого на предната страна. Внатре, тапацирот со сини шевови и црвени/бели/сини шевови на воланот се издвојуваат - знак на наследството на esprit Alpine.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid