МОДУЛАРЕН ДИЗАЈН

МОДУЛАРЕН ПРОСТОР
Renault Clio обезбедува совршена рамнотежа помеѓу удобноста на патниците и капацитетот на багажникот поради можноста за прилагодување на просторот во зависност од вашите потреби.
ЗАДЕН ПРОСТОР
Благодарение на одличните 16,5 cm простор за нозете, вашите патници можат да уживаат во просторноста на задниот дел на возилото, без разлика дали се деца или возрасни.
БАГАЖЕН ПРОСТОР
Лесно зголемете го просторот користејќи ја задната преклопна клупа 1/3-2/3. Зголемете го волуменот на багажникот од 391 l на 1069 l со преклопување на задната клупа во сооднос 1/3-2/3.
ОТКРИЈТЕ ГИ МОЖНОСТИТЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ВНАТРЕШНИ КОНФИГУРАЦИИ
Renault Clio е дизајниран да им го олесни животот на возачите во градот. Главните предности се удобен простор за патниците на задното седиште, без разлика на нивната висина, и модуларен капацитет на багажниот простор до 1.069 l (со преклопени задни седишта).
простор за нозете (во l, според стандардот VDA) E-Tech full hybrid БензинДизел
максимален простор за нозете (l) со комплет за поправање пневматици 301 391 366
максимален простор за нозете (l) со спуштени задни седишта 979 1069 1044

димензии на возилото

Дали вашата гаража е доволно пространа за новото Clio?

Проверете ги димензиите (должина, висина, ширина).

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid