ТЕХНОЛОГИЈА И ПОВРЗУВАЊЕ

Renault Clio E-Tech целосен хибрид - мултимедија
100% ПРИЛАГОДЛИВА, 100% ПОВРЗАНА
Олеснете го вашето искуство во автомобилот со мултимедијалниот систем со екран чувствителен на допир Easy Link 23 cm (9,3“)* и безжично пресликување на паметни телефони компатибилни со Android Auto™ и Apple CarPlay™. Приспособете ги информациите што се прикажуваат на новиот дигитален брзиномер на вашата линија на видот за побезбедно возење. 

*зависи од верзијата.

МУЛТИМЕДИСКИ СИСТЕМ

Renault Clio E-Tech целосен хибриден - мултимедијален - персонализиран простор
Персонализиран простор
Прилагодливи мултимедијални функции се на вашите прсти. Кратенките и виџетите ќе се зачуваат во конфигурацијата на вашиот кориснички профил.
Renault Clio E-Tech целосна хибридна - мултимедијална помош поврзана
SOS Помош
За ваша заштита: во случај на несреќа, вашето возило автоматски повикува брза помош или едноставно можете да го притиснете копчето поставено над главата на возачот.
Renault Clio E-Tech целосeн хибрид - мултимедијa - поврзан и со лесна за навигација
Паметна навигација
Внесете неколку зборови со помош на екранот на допир или со помош на препознавање говор и пронајдете ја вашата дестинација директно користејќи го онлајн пребарувањето на Google. Системот Easy Links ги складира вашите адреси и омилените точки на интерес за да ги олесни идните патувања.
Renault Clio E-Tech целосен хибрид - мултимедија - информации во реално време
Информации во реално време
TOMTOM Navigation предлага оптимизирани патувања земајќи ги предвид сообраќајот, времето, опасните зони и радарите во близина, како и цените на горивото во реално време. Вашите претходно избрани карти на земји автоматски се ажурираат и се инсталираат во возилото со технологија за автоматско ажурирање.
Renault Clio E-Tech целосен хибрид - мултимедија - е-save
E-SAVE
Достапен преку мултимедијалниот екран, овој режим ви овозможува да ја одржувате батеријата на погонот доволно наполнета за големи нагорнини или во случај да треба да возите на електрична енергија на вашите дневни патувања.

MY RENAULT
СЕ ВО ЕДНА АПЛИКАЦИЈА

Апликација за секого
Апликацијата My Renault го олеснува вашето секојдневие преку обезбедување на целосно искуство од вашиот паметен телефон: поврзани услуги, локација на возилото, план за одржување и историја на услуги, интеракција со застапништвото, помош и многу повеќе.

Се во една апликација.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid