ЕКСКЛУЗИВНА ВЕРЗИЈА ESPRIT ALPINE

УШТЕ ПОХРАБ ИЗГЛЕД
Верзијата esprit Alpine е лесно препознатлива по ексклузивното мат сиво Satin Schiste, спортскиот преден спојлер и црната карирана решетка, а целокупниот надворешен изглед е надополнет со бандажи од 20" Daytona. Внатрешноста има тапацир од ткаенина Alcantara® со сини шевови на потпирачот на седиштето, додека воланот е покриен со комбинација од алкантара ткаенина и напа кожа и украсен со црвени/бели/сини шевови.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid