Задоволство во возењето

Управувајте во градот со леснотија. Уживајте во кругот на вртење сличен на оној на градски автомобил од 10,4 m со 5° заоблени задни тркала.
4Control advanced
КАРАКТЕРИСТИКИ НА ВОЗЕЊЕ И МАНЕВРИРАЊЕ
Напредниот систем 4Control* на новата генерација го претвора возењето во сензационално искуство: го поедноставува управувањето, ја зголемува агилноста при помали брзини и обезбедува стабилност и безбедност при поголеми брзини.
ЛЕСНО ПАРКИРАЊЕ И МАНЕВРИРАЊЕ
Напредниот систем 4Control ги олеснува свиоците и свртувањата при помали брзини. Благодарение на кругот на вртење од само 10,1 m, споредлив со оној на градските автомобили, секој маневар е детска игра.
СТАБИЛНО ВОЗЕЊЕ
Напредниот систем 4Control ви помага на секое патување, правејќи го возењето постабилно и помазно - без оглед на брзината.
multi-sense
4Control advanced - Espace E-Tech full hybrid - Renault
Технологија Multi-Sense
Одговор и звук на моторот, отпорност на управувачот, амбиентално осветлување и поставки за дисплејот на возачот. Технологијата Multi-Sense нуди четири режими за персонализирано возачко искуство.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid