ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

openR link - connected services - Renault Espace E-Tech full hybrid
Поврзано возачко искуство
openR е еден од најголемите дигитални екрани во возилото и се состои од два 12-инчни екрани со вкупна површина од 774 cm2. Бидејќи се напојува со мултимедијалниот систем openR линк и има вградени услуги на Google*, ќе уживате во ексклузивно и многу импресивно искуство.
My Renault - connected services - Renault Espace E-Tech full hybrid
My Renault: сè во една апликација
Поместете ги границите на мобилноста со помош на лична сметка за My Renault. Поврзете се со вашето возило и пристапете до бројни услуги како што се:  
  • видео водичи со сите потребни информации за вашето целосно хибридно возило Espace E-Tech 

  • договорни услуги инспекции 

  • функции за далечинско управување на возилото: пронајдете го вашиот автомобил со помош на паметен телефон или активирајте ја сирената од далечина  
connected maintenance - connected services - Renault Espace E-Tech full hybrid

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid