МУЛТИМЕДИЈАЛЕН СИСТЕМ СО ВГРАДЕНИ УСЛУГИ НА GOOGLE

Мултимедијалниот систем openR линк на вашето целосно хибридно возило Espace E-Tech вклучува услуги на Google (1,2) . Прилагодете ја температурата, испланирајте рута, променете ја музиката и многу повеќе со помош на вашиот сопствен глас! Мултимедијалниот систем openR линк ги вклучува следните карактеристики:
навигација - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
навигација во реално време
Избегнувајте непријатни изненадувања како блокирани патишта, двонасочни улици кои неодамна станаа еднонасочни, привремени отстапувања и промени во сообраќајот... Бидејќи постојано се ажурира преку услугата  Google Maps (1) , системот за навигација ви обезбедува прецизни информации за сообраќајот, дури и во случај на мрежен сигнал за затемнување.
Гласовна контрола - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
гласовна контрола
Со помош на гласовниот асистент на  Google (3) , можете да ги контролирате карактеристиките на возилото без да го тргнете погледот од патот или да ги тргнете рацете од управувачот. За да остварите телефонски повик, да испратите порака до пријателите, да слушате музика, да поставите потсетници или да ја прилагодите температурата во автомобилот, сè што треба да направите е да дадете команда до Google.

(1)  Google и Google Maps се заштитни брендови на Google LLC. Достапни за период од 5 години.

(2)  во зависност од верзијата

(3)  Google и Google Assistant се заштитни брендови на Google LLC


ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech Full Hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid