Renault гама

Претставуваме модели подредени по
Препорачано
Kadjar   од 23.790 €
KADJAR
Дали сакате да го возите новиот Renault KADJAR?

Потполно редизајниран, новиот KADJAR со самоуверен надворешен дизајн, како и оптимална удобност и внатрешност со висок квалитет.Предни и задни LED светла, shark антена, цврсти браници и 19-инчни алуминиумски фелни овозможуваат да бидете во центарот на вниманието.Квалитетните материјали и внимателно одбраните внатрешни детали на овој SUV му овозможуваат карактеристична софистицираност. Ергономски новиот KADJAR е опремен со централната конзола во која може да постави 7-инчен таблет.

KANGOO Express   од 17.900€
KANGOO Express
Користите KANGOO Express како службено возило?

Kangoo Express нуди исклучително богат избор: три должини (Compact, Express, Maxi), две, три или пет места (во зависност од верзијата) и две должини на целосно електричен Z.E. Верзијата со три предни седишта е новина за новиот Kangoo Express, но исто така и во категоријата доставни возила. Ова не се единствените новини во Kangoo Express опсегот, доаѓаат со нови ефикасни и економични мотори, камера за возење наназад, нова генерација на ESP во комбинација со Extended Grip и помош за движење по нагорнинка, нови носачи со USB приклучок и Bluetooth мултимедијалниот систем R-Link со вградена навигација.

Clio   од 13 700,00 € *Including VAT