KANGOO Express

Направен по мерка

cfw

Практичен и удобен

Надворешен дизајн

kangoo

Дизајн по мерка

Новиот идентитет на брендот Renault е обележан со нов браник и нови светла на предниот дел на возилото .

Внатрешен дизајн

kangoo

Три предни седишта

Трите предни седишта се состојат од возачко седиште и клупа со две седишта, каде што средното седиште се користи по потреба .

Технички карактеристики

kangoo express

Доживејте перформанси

Го опремивме Renault KANGOO Express со нови мотори со високи перформанси со ефикасна потрошувачка на гориво .
kangoo-verzii-i-oprema

Верзии и опрема

По мерка. три должини, прилагодливост, функционалност и удобност, Renault R-Link, професионална технологија, три предни седишта, KANGOO Express Maxi.
kangoo-ceni

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. 

Дали сте подготвени да ве заведе KANGOO Express?

Откријте го неговиот дизајн