Renault TRAFIC

Прилагодено комерцијално возило

Откријте ги неговите карактеристики
Novi Renault TRAFIC

Откријте го комплетно новиот Renault TRAFIC


Дизајн

Renault TRAFIC
Светлосен потпис
Renault TRAFIC
Хромирана решетка на ладилникот
Renault TRAFIC
Робустен дизајн
Renault TRAFIC
Функционален карго простор
Чисти линии, хромирана решетка на ладилникот, комплетни LED светла, светла за магла, карактеристичен светлосен потпис, итн. Комплетно новиот TRAFIC комбинира цврст и издржлив дизајн со модерен и динамичен фронт, што го олеснува извршувањето на обврските.
Ергономски изглед на шалт таблата, LED светла, робустен и удобен тапацир, хромирани детали. Комплетно Новиот Trafic, од кабина до карго просторoт, вклучува карактеристики на патничко возило, што Ви овозможува пријатно добредојде во скаден ентериер.

Верзија


* Достапно за одредени верзии или опции.


Опрема

Прилагодлив и поврзан

Прилагодлив и поврзан:

Вашиот секојдневен живот е полн со изненадувања. Комплетно новиот TRAFIC ќе Ви помогне да се справите со предизвиците благодарение на неговиот умно осмислен дизајн:         

  • Паметна подвижна канцеларија
  • Отвор за истовар на предмети со голема должина
  • Помош при возењето
  • Поврзани со мултимедијалните системи AndroidAuto и Apple CarPlay         


                     
Услугите за поврзување и навигација ќе бидат достапни подоцна.
Апликацијата CarPlay е заштитен знак на Apple Inc.    
Android Auto ™ е трговска марка на Google Inc.    
Прилагодена работа по мерка
Професионални корисници од областа на подготовка на храна, градежништво, здравствена заштита и други. Ангажирајте се во одреден бизнис, ние ќе Ви ги по нудиме наши решенија за вашите дневни потреби. Откријте ја нашата опрема, специфичните елементи и решенијата на добработка по принципот   ” клуч на рака ”

Мотор и погон

 
Renault TRAFIC
Нов мотор и менувач
Комплетно новиот TRAFIC е достапен со новиот 2.0-литарски мотор и новиот автоматски менувач со двојна спојка EDC. Уживајте во дополнителна удобност, перформанси и вртежен момент при намалувањето на потрошувачката на гориво, истовремено добивате и 100% задоволство при возењето и безбедност.
Renault TRAFIC
Решенија за погон
Возите по груби, нерегуларни места? Откријте ги нашите решенија: Помош при движење во нагорнина и Extended Grip
Комплетно Новиот Renault TRAFIC

Искористете ги предностите на нашата услуга и понуда Renault Pro+

 
Renault TRAFIC

Renault Pro+

Renault Pro+
Наши решенија за лесни комерцијални возила
Renault TRAFIC
Renault оддржување
Наши услуги за професионалните корисници
Дали сте подготвени да го проширите вашиот бизнис со комплетно Новиот Renault TRAFIC?