Megane Grandtour

Динамичен и елегантен дизајн

Одвоете се

Надворешен дизајн

Renault MEGANE Grandtour има стил!

Динамичен и елегантен дизајн

Рамномерни пропорции, зајакнат под, сензуални облини, светлосен потпис со 3D напред и назад, интегрирани кровни носачи од елоксиран алуминиум. Новиот Renault MEGANE Grandtour има стил.

Зајакнат под

Лимузината која ги става во втор план сите останати во својата класа, новиот Renault MEGANE Grandtour го постигнува со својот силен и динамичен изглед.

Карактеристичен потпис

Новиот Renault MEGANE Grandtour е препознатлив уште од далеку... Неговите фарови со 3D ефект и технологија LED Pure Vission во предниот и Edge Light во задниот дел го осветлуваат патот како дење така и ноќе.

Елеганција во секој дел

За да ја усовршат неговата фигура, хромираната лајсна нежно го нагласува преминот од страничните стакла кон каросеријата. А доколку сакате стил и практичност, украсете го со кровни шини од елоксиран алуминиум.

Дозволете да ве заведе

Внатрешен дизајн

Сместете се удобно и уживајте.

Сместете се во кабината

Сместете се и уживајте. Нашите дизајнери и експерти од ергономија ги здружија своите вештини да ви обезбедат удобен престој во кабината на новиот Renault MEGANE Grandtour.

Господар на вашата кабина

Во удобното возачко седиште вие сте господар во кабината. Сите технолошки предности кај новиот Renault MEGANE Grandtour ви се при рака.

Квалитетна завршна обработка

Финесите во обработка на хромораните детали и користење на квалитетни материјали во внатрешноста на новиот Renault MEGANE Grandtour ќе придонесат за вашето уживање.

Дали сте подготвени да ве заведе MEGANE Grandtour?

Откријте ги неговите перформанси